Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «Primer volen crear guetos, després imposar l’apartheid lingüístic i ara volen controlar què s’ensenya a les escoles»

52671

MÉS per Mallorca denuncia que el Partit Popular i VOX han sumat forces per a aprovar una Proposició no de Llei a favor del pin parental als centres escolars a la comissió d’educació i universitats del Parlament celebrada aquest dijous horabaixa. Els ecosobiranistes condemnen que el PP i VOX acusin els docents d’adoctrinar i vulguin controlar què s’ensenya a les escoles i instituts. Així mateix, MÉS per Mallorca alerta de l’atac al dret a l’educació dels infants i joves, al sistema educatiu i als valors democràtics.

«Primer volen crear guetos. Després imposar l’apartheid lingüístic. I ara PP i Vox volen controlar el que s’ensenya a les escoles i acusen els docents d’adoctrinar. No hi passarem, per aquí no hi passarem», ha denunciat la diputada de MÉS per Mallorca Maria Ramon.

En aquest sentit, MÉS per Mallorca considera que l’únic motiu de la PNL impulsada per VOX i aprovada amb les esmenes del PP i els vots a favor d’ambdues formacions és la de «desprestigiar el sistema educatiu actual i la tasca docent, amb una obsessió contra els i les docents, els equips directius i la comunitat educativa».

A més, el partit ecosobiranista considera que PP i VOX utilitzen la infància per a llançar els seus discursos d’odi contraris a la diversitat i la democràcia: «Deixin de crear conflictes a on no hi són. Deixin d’utilitzar els infants. Deixin als professionals dur a terme la seva feina, que per això són els professionals experts en la matèria. I deixin l’educació i la comunitat educativa fora dels vostres dèries ideològiques i d'odi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.