Setmanari d'informació local - 138 anys

El mallorquí Andrés García, entre els jugadors madridistes detinguts per la difusió d'un vídeo sexual amb una menor d'edat

La Guàrdia Civil continua treballant aquest cap de setmana amb els mòbils requisats als quatre jugadors del planter del Reial Madrid detinguts sota l'acusació d'haver difós un vídeo sexual d'una menor, per a analitzar el seu contingut i determinar fins a quin punt es van estendre aquestes imatges.

Entre els detinguts es troba el jugador mallorquí del Reial Madrid C Andrés García, que hauria compartit les imatges encara que no va participar en l'enregistrament. Al costat de l'exjugador del Constància també van ser arrestats Raúl Asencio, Ferran Ruiz i Juan Rodríguez, essent aquests dos últims els presumptament responsables de gravar les relacions sexuals.

La Guàrdia Civil va detenir aquesta setmana a tres jugadors del Reial Madrid C i un jugador del Reial Madrid Castella per la seva suposada vinculació amb la difusió d'un vídeo de contingut sexual amb una menor d'edat de 16 anys. Pel que sembla, les relacions foren consentides, però la jove fou gravada sense el seu consentiment i posteriorment es varen difondre les imatges.

Els detinguts, que han quedat en llibertat després de declarar, estan acusats de revelació de secrets per compartir, sense consentiment de la menor, el vídeo de contingut sexual amb altres jugadors a través de WhatsApp. El club blanc ja ha anunciat que, una vegada prosperi la investigació, prendrà mesures disciplinàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.