Setmanari d'informació local - 138 anys

'Artetxí' és la nova fira d'artesania que promou el comerç local de Marratxí

51451

Artetxí és el nom del nou mercadet artesanal que ha preparat l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Marratxí. La urbanització de Son Ramonell acollirà aquest diumenge, dia 17 de setembre, la petita fira.

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha defensat que iniciatives com aquesta ajuden als artesans del municipi. «Volem escoltar a les associacions i intentar complaure les seves necessitats, així com dinamitzar i promocionar-les».

L’esdeveniment obrirà les portes a les 10 hores amb una gran varietat de paradetes d'espelmes artesanals, roba i complements, ceràmica, mosaics, joies de plata, tricotí, artesania de fusta, decoració de resina ecològica, il·lustracions amb aquarel·les i objectes pintats a mà.

Els més petits podran gaudir d'un ampli programa d'activitats infantils: A les 10.30 començarà un conta-contes de la mà de Conte Contat, i a les 11.30 hores actuarà Matt Crosset a l’escenari principal. D'11 a 13 hores es duran a terme tallers de pinta cares i d'experimentació amb Lego, a càrrec de Robotics Balears.

La regidora de Participació Ciutadana, Nerea García, ha explicat que el mercadet d’Artetxí serà itinerant, i d'aquesta manera podrà anar passant per tots els nuclis urbans en les següents edicions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.