Setmanari d'informació local - 138 anys

Una ruta per Sa Coma, un acte i un sopar per presentar el llibre llibre 'Brigadistes. Vides per la llibertat' de Jordi Martí-Rueda

51009

El Comitè de Son Coletes ha organitzat per aquest divendres, 1 de setembre, tres actes de presentació del llibre 'Brigadistes. Vides per la llibertat' de Jordi Martí-Rueda.

A les 18.00 hores es farà una 'Ruta per la memòria' a Sa Coma, guiada per Antoni Tugores. El punt de partida serà el pàrquing de la platja de Sa Coma.

A les 19.30 hores, es farà la presentació del llibre 'Brigadistes. Vides per la llibertat', amb la participació de Jordi Martí-Rueda al bar 'A la fresca' de s'Illot.

A les 21.00 hores, hi haurà sopar tertúlia amb l'autor.

'Brigadistes. Vides per la llibertat'

Durant la Guerra Civil va passar una cosa extraordinària. Milers d’homes i dones d’arreu del món varen deixar família, feina i un món en pau per creuar la frontera i combatre el feixisme a la península Ibèrica. Mai en la història s’havia vist un gest de solidaritat com aquest, i mai s’ha tornat a veure.

‘Brigadistes’ hi posa noms i mirades, amb seixanta relats i seixanta fotografies. Podrien ser històries de novel·la, però son reals i ben humanes. I ens diuen una cosa: sota l’èpica de la Guerra Civil també s’estimava, es tenia coratge i por, i ganes de plorar i fins i tot de riure. Reviure aquestes vides, avui, és més oportú i saludable que mai.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.