Setmanari d'informació local - 138 anys

Un agent de la Policia espanyola retirat assassina la seva exparella i se suïcida

50997

El policia retirat que estava atrinxerat des de dimecres al matí a Alzira (Ribera Alta, País Valencià) ha assassinat la seva exparella, a qui tenia retenguda durant hores a la cotxeria del seu habitatge, i després s'ha suïcidat.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, agents de la Policia espanyola han trobat els cossos sense vida de l'assassí, Bartolomé Berenguer, i la víctima, a l'interior del domicili d'Alzira, on l'home s'havia atrinxerat.

El grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València s'ha fet càrrec de la investigació per a l'aclariment total dels fets.

La víctima, Raquel L.P., havia anat aquest dimecres a casa amb un fill a recollir roba i estris que necessitava ja que la parella s'havia separat després de 12 anys de matrimoni. L'assassí l'ha retenguda durant hores fins a finalment matar-la a tirs.

Durant tota la jornada agents de la Policia espanyola han mantengut un operatiu i han desplaçat al lloc efectius del Grup d'Operacions Especials (GOES) així com l'equip negociador de la Prefectura Superior, mitjans aeris i efectius de la Comissaria d'Alzira ja que l'home estava armat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.