Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Marratxí: «El batle, Jaume Llompart, ha assumit la doctrina feixista de VOX»

MÉS per Marratxí ha criticat l'eliminació de la pintura amb els colors de l'arc de Sant Martí en diversos bancs del municipi i ha lamentat en relació a aquesta decisió que l'àrea d'Igualtat estigui «segrestada» per l'equip de govern de PP i VOX.

En un comunicat, la formació ecosobiranista ha criticat el «menyspreu absolut» del batle, Jaume Llompart (PP) que, al seu judici, ha assumit la «doctrina feixista de VOX», evidenciada ja amb l'eliminació de les parades informatives de les campanyes 'No i punt' i 'No siguis ase'.

«Les activitats d'informació i prevenció en temes de sexualitat i igualtat són la millor inversió per evitar qualsevol tipus d'agressió sexual o discriminació per raó d'orientació sexual», han argumentat.

MÉS per Marratxí ha lamentat, en relació a la pintura dels bancs, les declaracions de Llompart a xarxes socials «justificant i assumint l'atac a aquests símbols amb l'excusa que han de ser repintats»

La portaveu de la formació, Aina Amengual, ha afirmat que el batle ha demostrat que els colors del nou govern «són el gris i el marró, els de la foscor i els d'un passat repressiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.