Setmanari d'informació local - 138 anys

#ViolènciaMasclista: La Fiscalia demana nou anys de presó per un home acusat de violar una dona després d'una nit de festa a Mallorca

Imatge de l'Audiència Provincial de les Balears. | E.P.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears jutja aquest dilluns a un home acusat de violar a una dona després d'una nit de festa a Mallorca, fets pels quals la Fiscalia demana nou anys de presó.

Els fets es remunten al 23 de febrer de 2019, al voltant de les 07.00 hores, quan l'home es trobava en una casa al costat d'un grup d'amics després de passar la nit en una discoteca.

Segons l'escrit del fiscal, la dona no es trobava bé i va anar al bany a vomitar, moment en el qual el processament presumptament la va seguir, la va agafar amb força i la va violar, tapant-li la boca quan va intentar cridar per demanar ajuda.

La Fiscalia també sol·licita aplicar una mesura de llibertat vigilada durant deu anys quan l'acusat surti de presó; una ordre d'allunyament en favor de la víctima durant 19 anys; i que la indemnitzi amb 50.000 euros pel mal moral causat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.