Setmanari d'informació local - 138 anys

#ViolènciaMasclista: Detingut un home per agredir la seva exparella amb un ganivet a Palma

La Policia Nacional espanyola ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments. | dBalears/Arxiu

La Policia Nacional espanyola ha detingut un home de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, en agredir la seva exparella amb un ganivet a Palma.

Segons han informat agents de la Policia espanyola, els fets varen tenir lloc a les 21.45 hores en el barri del Vivero, quan un home de 47 anys, va agredir a la seva exparella amb un ganivet, en la part baixa i posterior de l'esquena, després d'una discussió prèvia en el domicili on conviuen tots dos. En aquell moment també hi havia a la casa una amiga de la víctima i el fill de la víctima major d'edat.

Pel que sembla, tot va començar amb una discussió en la qual el detingut colpejà a la seva exparella propinant-li puntades de peu. El fill i l'amiga el van separar aconseguint que marxés del lloc. En aquest moment, es va traslladar al domicili d'un amic de la víctima, a qui va amenaçar amb el ganivet, podent aquest escapolir-se de l'agressió i marxant-se el presumpte autor.

No en va, el presumpte agressor va tornar a la casa on es trobava la víctima, colant-se pel pati posterior, sorprenent la seva exparella per l'esquena i clavant-li el ganivet.

A fora, la Policia, que va ser avisada per veïns, va observar a la víctima sagnant i va ser comissionada una ambulància per al seu trasllat. La dona es troba ferida lleu.

Tot seguit van entrar en el domicili i van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte de maltractaments. La investigació ha quedat oberta per tal d'esclarir tots els fets ocorreguts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.