Setmanari d'informació local - 138 anys

Mora: «La presidenta del Consell, Catalina Cladera, no creu en la institució que presideix»

La portaveu d'El Pi-Proposta per les Illes Balears al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha criticat el paper «purament testimonial» de l'equip de govern de la institució insular davant la crisi del coronavirus.

Així ho ha expressat aquest dijous Mora durant el Debat de Política General, on ha assegurat que la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, «no creu en la institució que presideix».

La portaveu d'El Pi ha censurat que l'estat de Mallorca després de més d'un any de govern de Cladera és «molt pitjor». «La presidenta i el seu equip de govern són els responsables o haurien de ser els responsables, al menys en una part important, del que passa a Mallorca, en el bo i en el dolent», ha assenyalat.

Així mateix, ha expressat que el Consell «no lidera la resposta a la crisi» i ha criticat la gestió de la institució insular a les residències durant la pandèmia.

D'altra banda, ha destacat «l'enorme irresponsabilitat» de l'equip de govern davant els casos d'explotació de menors tutelats per la institució insular. «Una falta de transparència tan descomunal, que ni varen tenir la vergonya d'acceptar una comissió d'investigació», ha lamentat.

Pel que fa a el pla de reactivació llançat pel Consell davant la crisi sanitària, Mora ha criticat que no es va tenir en compte l'oposició i ha assegurat que s'ha venut «amb molts de focs artificials el Mallorca Reacciona». «Un pla que no deixa de ser propaganda, barrejada amb mesures ja previstes en el pacte de Raixa», ha afegit.

A més, Mora ha considerat que hi ha carreteres «sense solució», lentitud en temes com patrimoni i urbanisme, una gestió «absolutament plana en medi ambient» i una falta de mesures en participació ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.