Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un home de 53 anys per maltractar la seva parella a Pere Garau

La policia ha detengut aquesta matinada un home de 53 anys per maltractar la seva parella amb cops i haver-la arrossegat dels cabells diversos metres pel carrer a Pere Garau. Segons han informat, a l'home se li imputa un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

L'avís, que s'ha produït a les 03.30 hores d'aquest dilluns, alertava d'una baralla en la via pública a Pere Garau. Una vegada en el lloc, els policies varen observar a una dona i a un home, separats, i es varen entrevistar amb tots dos i amb diversos testimonis.

Segons el relat, la parella havia estat prenent copes a un bar, on es va iniciar una discussió. En sortir, presumptament l'home es va posar molt agressiu, colpejant a la víctima en la cara, així com agafant-la del coll, per a posteriorment agafar-la dels cabells i arrossegar-la diversos metres.

La dona va manifestar als agents que no era la primera vegada que la maltractava, i fins i tot l'havia amenaçat amb matar-la amb un matxet que tenia a l'interior del cotxe. La policia va trobar l'arma a l'interior del vehicle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.