Setmanari d'informació local - 138 anys

Al cos de policia espanyola, els cotxes seran intel·ligents

La Policia Nacional espanyola ha presentat a Palma cinc vehicles radiopatrulles de tecnologia híbrida elèctrica dotats d'avançades tecnologies de comunicació i enregistrament d'imatges, que permeten l'intercanvi d'informació mitjançant l'enviament i recepció en temps real de missatges, fotografies i vídeos.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears, són vehicles intel·ligents iZ, que permetran el reconeixement automàtic de matrícules de vehicles, un sistema de lectura i consulta automàtica de documentació o l'enviament i recepció d'imatges en temps real.

Disposen, a més, d'eficient tecnologia híbrida elèctrica com a garantia de màxima sostenibilitat mediambiental i reduït consum.

D'altra banda, la consola central del vehicle disposa d'una pantalla tàctil de 10 polzades que permet el control de totes les seves funcions addicionals.

Compromís amb el medi ambient

Des de la Policia espanyola han assenyalat «és essencial entroncar el seu caràcter urbà amb la conservació del medi ambient».

«Amb la incorporació d'aquests vehicles, la Direcció General de la Policia aposta per les tecnologies netes i mediambientalment sostenibles, amb unitats més eficients que aconsegueixen reduir la petjada de carboni de la flota policial», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.