Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Violència masclista: un home apallissa una dona, davant el seu fill, enmig del carrer

Un home que respon a les inicials de R.O.D, va apunyalar aquest dimecres una dona a Eibar (Euskal Herria) en ple carrer i en presència del seu fill de quatre anys. La dona va resultar ferida en una cama i va patir cops al cap, per la qual cosa va ser traslladada a l'Hospital de Mendaro. No obstant això, en trobar-se en estat molt greu, pel fet que, pel que sembla, la ganivetada li va travessar l'artèria femoral, anit va ser traslladada a l'Hospital Donostia.

La policia basca ha pogut identificar l'agressor gràcies al vídeo que va filmar una persona que era devora la víctima en el moment de l'agressió.

Per les xarxes socials va començar a circular un vídeo, obtingut a través de l'enregistrament d'un dispositiu mòbil d'un testimoni, en el qual es veu com l'home agredeix a la dona fins a llançar-la en terra, en presència del fill que crida i intenta defensar sa mare.

El vídeo està gravat per una persona que es trobava al costat de la dona, abans de l'arribada de l'home, i que no fa res per defensar a la víctima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.