Setmanari d'informació local - 138 anys

Un centenar d'artistes donen obres a l'Hospital de Son Espases en agraïment a la seva tasca durant la pandèmia

Un centenar d'artistes reconeguts a nivell artístic i cultural han donat obres d'art als professionals de l'Hospital Universitari Són Espases, com a mostra d'agraïment per la seva tasca durant la pandèmia de la Covid-19. Aquesta donació que ha estat possible gràcies a la iniciativa d'Art Visió i del pintor i escriptor, Gabriel Carbonell.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, aquest dimecres s'ha inaugurat l'exposició 'Gràcies, sempre amb la teva' amb les 134 obres i 15 llibres donats, que se sortejaran en els pròxims dies entre tots els professionals del Sector Ponent --Hospital Universitari Són Espases, Hospital General, Hospital Psiquiàtric, Mare de Deu de la Salut i Ambulatori del Carme--.

L'exposició, que romandrà en el vestíbul d'extraccions fins el 31 de juliol, ha estat inaugurada per la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font, qui ha destacat el paper fonamental dels professionals, a més d'expressar el seu agraïment per l'esforç i dedicació que han mostrat durant la pandèmia.

Per part seva, el director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar, ha agraït en nom de tots els professionals aquesta donació i ha afirmat que «aquesta crisi ha descobert nous camins de coneixement mutu i ha fet florir noves maneres d'expressar l'admiració i l'estima». «El món sanitari i el món artístic, aparentment distants, es comprenen ara millor i comparteixen sensibilitats», ha afegit.

«Des de la nostra petita parcel·la artística, volíem retre homenatge i agrair el compromís que el personal sanitari dedica a les nostres vides dia a dia i, especialment, a la seva professionalitat davant la Covid-19», ha indicat la directora d'Art Visió, Inma Bianchi.

En els propers dies es farà públic el dia i hora del sorteig de totes les obres entre els professionals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.