Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern envia qüestionaris de salut a ports i aeroports en català i en castellà, però les navilieres només el reparteixen en castellà

40517

El Govern ha repartit, als ports i aeroports, uns qüestionaris sobre salut, que cal omplir per entrar i sortir de les Illes Balears.

Les companyies aèries el reparteixen en pujar a l'avió i, segons les dades que té actualment dBalears, ofereixen l'opció de triar el qüestionari en català o castellà.

En canvi, les persones que han viatjat en vaixell (Transmediterranea i Baleària) i que ha pogut consultar dBalears, expliquen que només se'ls ha oferit la versió en castellà del qüestionari i, fins i tot, les que han demanat la versió en català se'ls hi ha dit que no en tenien.

Fonts del Govern han confirmat a dBalears que sí que existeix la versió del qüestionari en català, però no en saben res de si es distribueix o no.

El qüestionari demana als passatgers informació personal, fins i tot l'adreça a on es dirigeixen, i informació clínica com si ha tengut els principals símptomes que s'associen al coronavirus covid-19.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.