Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Més de cent cantaires d’associacions de gent gran participen en l’activitat col·lectiva 'Cantem des de casa'

'Mare, jo vull ser pescador', interpretada des de casa per cantaires de corals d’associacions de gent gran durant el confinament és la primera de les peces audiovisuals col·lectives que conformen el programa d’activitats de promoció sociocultural per als mesos de juny i juliol.

És un programa que conté material enregistrat individualment des de casa pels mateixos participants i que han interpretat de manera col·lectiva. Hi treballen des de principi del mes d’abril, quan la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Departament de Presidència del Consell es va posar en contacte amb les associacions per proposar les activitats.

La iniciativa, organitzada pel Consell, sorgeix de la necessitat d’oferir activitats motivadores i participatives al col·lectiu de gent gran de Mallorca durant l’estat d’alarma, especialment, al que ja participava en les activitats dels clubs de tercera edat i es veieren cancel·lades per la crisi de la Covid-19.

El programa inclou tant el resultat final de les activitats col·lectives i participatives com altres vídeos de divulgació i entreteniment, i s’estructura en funció de la data de llançament del material audiovisual.

'Cantem des de casa'

És l’activitat participativa que més èxit ha tengut. Dirigida per Joan Laínez, director del Mallorca Gay Men's Chorus, ha rebut 226 vídeos entregistrats per més d'un centenar de cantaires de corals de gent gran de Mallorca. S’han muntat i editat quatre peces audiovisuals entre tots els participants que es llençaran durant el mes de juny. Aquí teniu el primer vídeo, llençat aquest dimarts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.