Setmanari d'informació local - 138 anys

La Valldemossa que Volem denuncia la contractació «al marge dels procediments reglats» d'una persona «propera al Grup Independent»

La Valldemossa que Volem denuncia la contractació «al marge dels procediments reglats» d'una persona «propera al Grup Independent». | dBalears/Arxiu

La Valldemossa que Volem ha denunciat la contractació d'una treballadora per cobrir una baixa per maternitat «al marge dels procediments reglats i del borsí d'ocupació» per afavorir «una persona molt propera al Grup Independent». Es tracta de la substitució d'una auxiliar administrativa que, segons la formació, «du a terme una càrrega molt important de funcions, de les quals tan sols es substituirà la gestió del servei d'aigües».

La portaveu de l'agrupació, Glòria Escudero, ha lamentat que «la decisió de l'equip de Govern ha causat malestar entre persones de Valldemossa que estan a l'atur i tenen la formació per dur a terme la feina, especialment aquelles que estan en el borsí», i ha expressat la seva preocupació perquè «l'Ajuntament no s'acabi convertint en l'agència de col·locació del Grup Independent", ja que «no és la primera vegada que es denuncien males pràctiques en contractació que acaben afavorint persones properes a ells».

«No és coherent que s'hagi optat per dur a terme un expedient de contractació en lloc de contractar una persona del borsí», ha assegurat Escudero, que ha expressat la preocupació de l'agrupació que això «sigui tan sols la primera passa per acabar externalitzant el Servei d'Aigua de Valldemossa», ja que «s'estan encomanant feines que són pròpies del funcionariat de l'Ajuntament».

A més, Escudero ha volgut expressar tot el suport de la seva formació al personal funcionari de l'Ajuntament, «a qui el batle, Nadal Torres, no ha dubtat de culpar quan li hem demanat explicacions al Ple».

La Valldemossa que Volem ha criticat també «la manca d'iniciativa de l'equip de govern per fer front a la crisi de la Covid-19» i ha criticat que «han rebutjat totes les propostes que els hem fet, com ara que tots els regidors i regidores donin els sous i retribucions dels mesos de març a setembre, ambdós inclosos; la necessitat de compensar els comerciants que no han pogut exercir l'activitat amb normalitat; la necessitat d'establir ajudes per a famílies en el cas de l'Escoleta i l'Escola de Música».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.