Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un home per violència masclista i tinença de grogues a Palma

Aquest passat diumenge un home de 32 anys va ser detengut a Palma per un delicte de maltractaments i contra la salut pública, després d'haver maltractat físicament la seva parella i a la seva companya de pis i estar en possessió de substàncies estupefaents.

Els fets varen ocórrer aquest passat diumenge a les 13.00 hores, quan la policia va acudir a una telefonada en la qual s'alertava d'un episodi de maltractaments després d'una forta discussió. Una vegada en el lloc, els agents varen observar a la víctima plorant i nerviosa, qui va manifestar que acabava de discutir amb la seva parella. Segons la víctima, l'home va empènyer tant a ella com a la seva companya de pis, a més de propinar-los manotades.

El detengut, en veure als agents, va fugir del lloc perquè no el detenguessin, per la qual cosa es va disposar un operatiu per a procedir a la seva detenció realitzant diverses batudes per la zona. Finalment, pocs minuts després es va localitzar al presumpte autor en el portal d'un altre edifici i va ser detengut per un presumpte delicte de maltractaments.

Posteriorment, els agents varen esbrinar que en el domicili es trobava una motxilla que pertanyeria al detingut, comprovant com en el seu interior es trobaven diverses substàncies pel que sembla una bossa petita de MDMA, cocaïna i 44 comprimits d'Èxtasi, així com substàncies anabolitzants en blíster i butllofes. Per aquest motiu, també es va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte contra el tràfic de drogues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.