Setmanari d'informació local - 138 anys

El Circ Bover celebrarà els 15 anys amb l'espectacle 'Circ a la fresca' arreu de Mallorca

39065

El Circ Bover girarà per diferents pobles de Mallorca a partir de les properes setmanes per a celebrar el seu 15è aniversari, tornant així als seus orígens, amb l'espectacle 'Circ a la fresca' especialment creat per a donar solucions als ajuntaments que volen programar espectacles durant el procés de desescalada. Un espectacle concebut, segons expliquen, per adaptar-se a la normativa de seguretat sanitària per la Covid-19, i amb el qual volen «ajudar a retornar l'alegria als pobles de tot Mallorca després d’aquests mesos de dur confinament».

El Circ Bover torna així als seus orígens creant un circ sense carpa que viatjarà a tots els pobles de Mallorca «recreant a cel obert el circ de tota la vida, respectant el simbolisme d’aquest, amb un espectacle divers, divertit i original, amb la música en directe i que comptarà amb una selecció d’artistes mallorquins que ens han acompanyat durant aquest llarg camí».

«El públic es submergirà en un espai màgic per a viatjar als orígens del circ tradicional amb una "troupe" d'artistes que no ens deixaran de sorprendre amb les seves increïbles habilitats compartides amb molt d'humor i entusiasme, factors que tanta falta fan després del llarg confinament que hem viscut aquests darrers mesos», han explicat.

L’activitat es realitzarà en un espai delimitat però obert a l’aire lliure, on es garantirà la distància mínima entre persones, es complirà amb els aforaments màxims, comptarà amb mecanismes per evitar aglomeracions i on s’assegurarà la higiene i desinfecció entre funcions.

Segons l'experiència pròpia de la companyia, «en moments difícils el circ és la millor manera de fer arribar l'alegria i la il·lusió a les nostres places, i d’inspirar que el futur pot ser millor i més màgic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.