Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS considera «improvisat i imprudent» el pla de mobilitat per als infants anunciat pel Govern espanyol

38649

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha criticat durament aquest dimarts el pla de mobilitat per als infants anunciat pel Govern espanyol. Noguera entén que és «improvisat i imprudent». Així, recorda que el pla anunciat pel Govern espanyol ha limitat a acompanyar un adult en les activitats que es permeten en l'estat d'alarma com fer la compra, anar a la farmàcia, al metge, al banc o al quiosc a adquirir el periòdic.

Segons Noguera, la mesura proposada és del tot desencertada, entre d'altres, perquè «tots els espais permesos tenen en alguns moments grans concentracions de gent cosa que fa que aquests espais siguin possibles focus d'infecció». Noguera insisteix a assenyalar que «no hi ha aparentment cap diferència entre la necessitat de sortir d'un infant de 10/ 12 i un adolescent de 15/ 16. No hi ha cap motiu que els diferenciï amb relació als efectes q pugui tenir un confinament de 6 setmanes».

A més, el coordinador ecosobiranista assegura que «no te cap ni peus augmentar la pressió humana en espais tancats com ara els supermercats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.