Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca acusa l’Estat de «comprar» amb 15 milions d’euros els grans mitjans de comunicació

38277

Més per Menorca considera «infame, caciquil i adoctrinador» l’ajut de 15 milions d’euros anunciat pel Govern espanyol a les grans corporacions audiovisuals espanyoles Atresmedia i Mediaset.

Segons els menorquinistes, aquesta «injecció» de capital als grans «monstres» de l’audiovisual servirà per a «comprar» la cobertura mediàtica de la crisi per la COVID-19 ja que, entre tots dos, tenen un 85% de quota de pantalla i un 95% del mercat publicitari. El coordinador de la formació, Damià Moll, ha assegurat que «amb aquesta subvenció als gegants televisius, el Govern espanyol s’assegura el control de l’opinió pública».

«Reforçar l’oligopoli informatiu no deixa espai a aquells mitjans més humils, com són la premsa, la ràdio i la televisió autonòmica i local, que són els qui ajuden a mantenir la informació de proximitat, ni als mitjans lliures i associatius, que són els qui ja abans de la crisi de la COVID-19 patien les limitacions d’un mercat cada cop més ferotge i despietat», ha indicat Moll.

És per això que Més per Menorca demana que si s’han de destinar ajuts als mitjans de comunicació, «es faci d’una forma equitativa, justa i sense oblidar els qui més patiran la crisi econòmica derivada de la pandèmia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.