Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep Ferrà: «Sánchez deixa passar una oportunitat històrica per la seva dèria presidencialista»

33411

El portaveu parlamentari adjunt de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha considerat aquest dilluns que el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, «ha deixat passar la gran oportunitat de convertir-se en un president històric i formar un govern progressista».

Coincidint amb la dissolució de les Corts espanyoles, Ferrà ha destacat que «esperàvem molt més del govern Sánchez». De fet, el diputat ecosobiranista ha resumit el pas de Sánchez per la Moncloa en «bloqueig financer, falta de diàleg amb Catalunya, avisos d'inconstitucionalitat en decisions adoptades a les Balears i les darreres declaracions del ministre Ábalos volent limitar el descompte de resident».

Segons Ferrà, Sánchez «ens ha abocat a la repetició electoral per la seva dèria per liderar un govern presidencialista i monocolor que nega el paper d’un Congrés plural».

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament ha anunciat que en la sessió plenària d'aquest dimarts censurarà les recents declaracions de la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero. Montero, després d'haver assenyalat que un Govern en funcions no podia fer efectiu el pagament del deute de 177 milions que l'Executiu manté amb les Balears, posteriorment, una vegada anunciada la repetició de les eleccions espanyoles, va assegurar el contrari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.