Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca acull el 'Concert per la llengua' «per xalar de la bona música en català»

32715

Les Joventuts d’Esquerra Menorquinista i la Plataforma per la Llengua han organitzat conjuntament el 'Concert per la llengua', que tendrà lloc el pròxim dissabte 31 d’agost a l’Auditori de Ferreries.

El concert, amb entrada gratuïta, constarà de les actuacions de Borja Olives, Leomanso, Verlaat i PD. Cabragines, les encarregades de posar punt final a la vetllada. Els artistes interpretaran les seves cançons com a «símbol de reivindicació de la llengua catalana pròpia dels menorquins i les menorquines», han explicat els organitzadors.

El concert començarà amb Borja Olives, cantautor alaiorenc, que ens presentarà les seves peces entre les que hi destaca Amor de poeta. El ciutadellenc Leonmanso serà el següent en pujar dalt l'escenari amb les seves cançons més importants. A continuació serà Verlaat qui amb ritme de rock seguirà la festa. I finalment les posa-discos mallorquines Cabragines tancaran l'acte amb el millor de la música catalana.

Els organitzadors han remarcat els obstacles amb què s'han trobat per «trobar grups de música en català amb els recursos de què disposen; i sobretot, les dificultats a l’hora de trobar grups formats per dones i homes o íntegrament per dones». Creuen que és un problema de tota la societat i es mostren disposats a canviar-ho promovent els grups femenins en els seus concerts i festivals. També destaca el fet que en aquest festival només se serviran productes elaborats a Menorca.

«Alegria, esperit de joventut i ganes de festa és el que portaran els quatre grans artistes convidats, des de les 19 hores del vespre fins ben entrada la matinada. Un concert per refrescar-se, per desconnectar, per descobrir nous artistes joves i, sobretot, per xalar de la bona música en català», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.