Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament d'Inca 'dona la xapa' contra la violència de gènere

32273

L'Ajuntament d'Inca ha posat en marxa el projecte 'Inca donant la xapa contra la violència de gènere', una iniciativa que neix amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la igualtat de gènere i la violència masclista.

Segons ha informat el Consistori aquest dimarts en una nota de premsa, el projecte pretén donar «més visibilitat» a l'Espai Dóna i a tots els serveis que ofereixen. Per aquest motiu, incrementaran el «nombre i qualitat» de tallers que desenvolupa aquesta entitat.

D'altra banda, elaboraran també una campanya de conscienciació contra la violència de gènere i seguiran donant suport a les accions promogudes per la campanya 'No i Punt!'.

A més, en el marc d'aquest projecte, duran a terme iniciatives per promoure dates commemoratives com el 8 de març, Dia internacional de la dona.

Des de l'Ajuntament han indicat que el projecte inclou la realització d'accions formatives per dotar al personal del consistori, centres de salut, així com d'escoles, els coneixements necessaris sobre violència de gènere.

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament d'Inca, Antònia Maria Sabater, ha assenyalat que el projecte és una campanya «molt necessària» en el municipi a causa de la «poca conscienciació» de la població sobre la igualtat de gènere i, en específic, sobre la violència masclista.

«Des de l'Ajuntament tenim l'obligació i el deure de promoure iniciatives per lluitar contra aquesta xacra social i fomentar la igualtat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.