Setmanari d'informació local - 138 anys

Critiquen que circulin ofertes de feina d'hospitals públics de Mallorca a les xarxes socials

30613

El Sindicat de Tècnics d'Infermeria (STE) ha criticat aquest dijous que alguns hospitals públics de Mallorca -Son Espases, Son Llàtzer, el de Manacor i el d'Inca- estiguin anunciant ofertes de feina a les xarxes socials i en grups de whatsapp.

Segons han explicat des del STE, per accedir-hi interessats, únicament, han d'enviar el seu currículum vitae, un procés que «respon a una il·legalitat, ja que IbSalut té una borsa única de feina i una bossa subsidiària».

Mitjançant aquestes dues bosses, els professionals, en els períodes establerts, poden inscriure's o actualitzar la seva documentació. «Aquest és el sistema oficial amb què compta el Servei Balear de Salut per realitzar les contractacions per cobrir baixes, vacances, reforçar les plantilles i qualsevol altra forma no és legítima», han argumentat.

Segons han explicat, han parlat amb responsables d'IbSalut però aquests han indicat que «no tenen informació sobre el problema perquè les gerències dels hospitals implicats no han respost a les seves trucades» per aclarir què està passant.

Davant d'aquesta situació, des del STE han retret que les direccions i subdireccions d'infermeria dels hospitals «se saltin la borsa de feina per a contractar professionals» i, per això, reclamen una explicació, ja que «sense cap dubte, suposa una falta de respecte per als professionals que estan a les borses».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.