Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca ampliarà la Comissió de camins públics incloent el Camí de Cavalls

30359

La candidata al Consell de Menorca per Més per Menorca, Maite Salord, ha confirmat que inclourà el Camí de Cavalls dins la Comissió que treballa per als camins públics, amb la intenció de coordinar-ho tot entre l'administració insular els ajuntaments i les entitats que es dediquen a aquesta qüestió.

Just a l'entrada del Camí de Cavalls, al terme municipal d'es Castell, Salord ha explicat que la formació inclourà tot el tema del Camí de Cavalls dins la Comissió de Camins Públics de Menorca, amb la finalitat «d'unificar tota la temàtica de camins que gestiona el Consell Insular».

Salord ha estat acompanyada pel candidat de Més per Menorca al Parlament, Josep Castells, de Manolo Lora, actual regidor d'Ara Maó, candidat número 6 al Consell i un dels impulsors i fundador de l’Associació en defensa del Camí de Cavalls.

La presidenciable al Consell ha explicat que «volem ampliar la Comissió de Camins, que tan bons resultats ha donat amb la feina feta amb el catàleg, per incloure també el que és el Camí de Cavalls».

Així es tractaria de fer una feina conjunta de coordinació entre Consell i ajuntaments, «tant amb polítics tècnics de les dues administracions, més les entitats relacionades i dedicades amb els camins de l’illa». Salord ha conclòs que la idea té una única finalitat «que és la de millorar la gestió del Camí de Cavalls».

El Camí de Cavalls, té actualment una important demanda i a més representa un atractiu
diferenciador per als visitants amants de natura i oci, però, alhora, és un bé patrimonial que
necessita constantment una acurada atenció per a la seva preservació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.