Setmanari d'informació local - 138 anys

25 alumnes del grau d'Estudis Anglesos faran pràctiques de traducció a la Policia espanyola i a la Guàrdia Civil

29029

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i la delegada del Govern espanyol a les Illes Balears, Rosario Sánchez, han presentat la cinquena convocatòria del conveni de cooperació educativa entre la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior i la UIB per a la realització de pràctiques formatives en dependències de les forces i els cossos de seguretat de l'Estat. També hi ha assistit Gonzalo Espino, cap superior de la Policia espanyola a les Balears; Alejandro Hernández, coronel en cap de la Guàrdia Civil a les Balears; Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants de la UIB; Marian Amengual, coordinadora de pràctiques externes, a més d’altres tutors policials i universitaris, i els alumnes que faran les pràctiques en els dos cossos aquest estiu.

En el marc d’aquest conveni, vint-i-cinc alumnes del grau d'Estudis Anglesos faran pràctiques de traducció en comissaries de la Policia espanyola i en quarters de la Guàrdia Civil. Concretament, per part de la Policia espanyola, set alumnes faran les pràctiques a la Prefectura Superior de Palma i set més a la comissaria de la Platja de Palma. Per part de la Guàrdia Civil, cinc alumnes les faran al quarter de Palmanova, dos al quarter d'Alcúdia i dos al de Pollença. Els quarters de la Platja de Muro i Can Picafort tendran un alumne en pràctiques cadascun.

Les pràctiques consistiran en «l'atenció en llengua estrangera als ciutadans estrangers, la transcripció i redacció de textos en anglès de les denúncies fetes per ciutadans estrangers, la informació dels terminis de tramitació de les denúncies en llengua anglesa als ciutadans estrangers i el maneig d'aplicacions informàtiques destinades a la gestió de tramitació de denúncies».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.