Setmanari d'informació local - 138 anys

Detengut a Mallorca un neonazi alemany fugit per intentar atemptar amb una bomba a Alemanya

28921

La Guàrdia Civil ha detengut a Mallorca a un neonazi alemany de 22 anys fugit per intentar atemptar amb una bomba a Burglengenfeld (Alemanya) el passat mes de febrer, artefacte que no va arribar a explotar en ser localitzat de forma fortuïta per un veí de la zona.

Segons ha informat aquest dijous l'Institut Armat, el detengut havia aconseguit fugir de les autoritats alemanyes i estava vinculat a l'organització neonazi 'Reichsbürger'. A més, havia intentat atemptar mitjançant la col·locació d'un potent artefacte explosiu, al qual havia incorporat un vial de mercuri per augmentar més la seva perillositat.

L'arrestat està considerat per les autoritats alemanyes com molt perillós, té antecedents al seu país per tinença d'armes curtes, així com per fabricació i manipulació d'armes de foc.

Aquest jove va fugir del seu país després d'intentar atemptar i les autoritats alemanyes varen cursar una ordre europea. Així, davant les sospites que s'hagués traslladat fins a l'Estat espanyol, el Servei d'informació de la Guàrdia Civil va iniciar la recerca i va aconseguir localitzar l'individu amagat en un habitatge de luxe a Peguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.