Setmanari d'informació local - 138 anys

Actua durà al Defensor del Poble la mala gestió de Cala Gamba

28793
Actua durà davant el Defensor del Poble la mala gestió de Cala Gamba. | UH

Actua ha anunciat aquest dissabte que portarà al Defensor del Poble el «mala gestió» de l'Administració balear en la gestió de Cala Gamba, per la «situació de deterioració absoluta» del passeig i «la perillositat» que suposa.

Segons ha informat la formació, «l'evasió de responsabilitats és una constant en aquesta legislatura», i acusa el Govern de «deixar d'atendre qüestions que fins i tot poden posar en risc la seguretat de les persones».

Per això, Actua ha anunciat que enviarà la setmana que ve aquesta qüestió davant el Defensor del Poble, «amb vista a elevar-lo posteriorment a la Unió Europea» si arribat l'estiu prossegueix aquesta mala situació.

A més, considera que les administracions han d'iniciar la reparació de manera immediata i proposa que «més tard s'ha de dirimir a quina administració li correspon sufragar el cost de les obres».

Guillem Amengual, portaveu d'Actua a Palma, ha assenyalat que «la responsabilitat entre Ports i Cort indica un desistiment absolut per part de l'administració». A més, apunta a una «incapacitat dels partits al capdavant de la gestió pública».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.