Setmanari d'informació local - 138 anys

Una passa més per fer realitat la rehabilitació del port del Molinar

27483

L'obertura aquest dilluns de les ofertes econòmiques que conduiran a assignar les obres de rehabilitació per part de l’Autoritat Portuària de les Balears és una bona notícia, segons ha comunicat la plataforma Al Molinar Port Petit.

Tot indica que les esperades obres poden començar a finals del mes de febrer. Les entitats que integren la campanya Al Molinar Port Petit, Salvem el Molinar, ARCA, GOB, Vogar i Ciar, Amics de la Terra i Greenpeace, celebren aquesta nova passa i animen a fer realitat la rehabilitació anunciada.

«Volem recordar que aquesta iniciativa tan lluitada per les nostres entitats té l’aval de la immensa majoria de la població. Recordem l’enquesta de GADESO, en la que pràcticament més del 80% de les contestes era a favor del manteniment de les dimensions del port del Molinar», han explicat.

El projecte presentat per APB, després d’haver consultat amb totes les entitats que podien aportar propostes i opinions, segons diuen, és un «bon projecte, que il·lusiona i que garanteix la continuïtat dels amarraments per embarcacions petites, i també una escola de vela, fet que promociona un esport a nivell local».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.