Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Premis EmprenedorXXI guardonaran a la 'start-up' més innovadora de les Balears

25861

La Fundació Bit i l'Institut d'Innovació Empresarial col·laboren amb els Premis EmprenedorXXI, convocats per CaixaBank, a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors Day One i pel Ministeri d'Indústria, a través d'Enisa.

Aquests premis, als quals les empreses es podran presentar fins al 12 de desembre, cerquen fomentar la diversificació econòmica a les Illes i guardonaran a la 'start-up' més innovadora de les Balears.

A nivell global, es lliuraran 19 premis a empreses amb gran impacte en la seva àrea de procedència: 17 a l'Estat espanyol (un per comunitat autònoma) i dos a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i Illes).

Els guanyadors territorials rebran 5.000 euros. A més, es guardonarà les millors empreses dels sectors 'agrotech', 'travel tech', 'commerce tech', 'fintech' i 'biotech'. Els guardonats de cada sector aconseguiran 25.000 euros.

Tots els guanyadors gaudiran de l'accés a un programa de Silicon Valley que organitza Esade en col·laboració amb la Singularity University o participaran en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.