Setmanari d'informació local - 138 anys

Més del 50% dels enquestats per Cort creu que el cartell musical de Sant Sebastià és millorable

24963

Més del 50 per cent de les persones enquestades per l'Ajuntament de Palma considera que s'hauria de millorar la programació musical de les revetlles de Sant Sebastià. Així es desprèn d'una enquesta realitzada a 801 persones, tant a peu de carrer com al web de TufasPalma, en la qual també demanden una millora en la neteja i disposar de més torradores on poder torrar.

Igualment, el 17 per cent dels enquestats creu que s'hauria d'augmentar el nombre de places on se celebra la revetlla com a Pere Garau, Sa Riera o s'Escorxador. En canvi, el que més agrada és l'ambient, la gratuïtat i el fet d'anar a torrar.

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha explicat durant la presentació de l'estudi que enguany l'enquesta s'ha realitzat abans de confeccionar el programa per tenir en compte l'opinió de la gent a l'hora d'elaborar-ho.

«Hem de millorar la comunicació de la Revetlla, ja que hi ha gent que ens demana estils que fa anys que es fan com el jazz, però hem iniciat un bon camí amb el vídeo de Clara Ingold que ha tengut 15.000 reproduccions i ha arribat a molt públic», ha assegurat.

D'altra banda, Frade s'ha mostrat satisfeta per l'increment d'ofertes musicals rebudes. Concretament, el 2015 es presentaren 230 ofertes i aquests anys han ascendit fins a les 310. «Treballam perquè hi hagi un mínim de música que atengui els gustos musicals de la població de Palma, encara que siguin petits grups; no pretenem arribar a complir el 100 per cent però sí que intentem complir les màximes expectatives possibles», ha dit.

Altres dades que es desprèn de l'enquesta que el 70 per cent dels ciutadans han assistit a la revetlla en els últims cinc anys i que la valoren amb una mitjana de 2,6 sobre 4.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.