Setmanari d'informació local - 138 anys

Natura Parc recull centenars d’animals morts per les inundacions

24845

La Fundació Natura Parc ha recollit més d'un centenar de cadàvers d'animals que moriren a conseqüència de les inundacions del llevant de Mallorca. Segons han informat des de l'entitat, des del dia posterior al succés activaren un operatiu d'emergència i es posaren a disposició dels serveis d'emergències per col·laborar.

En una zona en concret s’arribaren a recollir entre 40 i 50 gallines i conills de camp. També s'ha recuperat el cos d'una euga que va aparèixer morta a la platja de Costa dels Pins, o dos porcs de gran volum, un d'ells a la mateixa platja i un altre al mercat de Sant Llorenç. Igualment, abunden cans, ovelles i cabres.

Així mateix, el primer dia es recolliren cans amb vida a les zones pròximes a Sant Llorenç i Son Servera, i un parell de tortugues de terra. Fundació Natura Parc espera que en els pròxims dies vagin apareixent més cossos d'animals, a mesura que avancen les tasques de neteja i s'amplia la recerca més enllà del nucli urbà.

A més, l'entitat també està col·laborant per atendre les necessitats d'aliment d'animals desemparats. La Fundació compta amb un representant al centre de control per coordinar les actuacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.