Setmanari d'informació local - 138 anys

Contacontes, conferències i poesia per retre homenatge a les dones escriptores

24821

L'Ajuntament de Palma, a través de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics i de les biblioteques municipals, ha elaborat un programa divers del 15 al 22 d'octubre per commemorar el Dia de les Dones Escriptores.

Segons ha explicat aquest dijous el consistori, la iniciativa compta amb la col·laboració del Gremi de Llibreters i s'inclou dins dels objectius del Pla d'Igualtat. El programa començarà a Flassaders el 15 d'octubre, Dia de les Dones Escriptores, amb el contacontes 'Les comptadores', que presentarà al públic infantil referents femenins de la creació literària.

Dia 20 se celebrarà a l'Espai Jove Tramuntana l'acció poètica 'Dones: paraules i imatges' per a joves d'entre 12 i 30 anys, amb poesia per sobre dones. Finalment, el 22 d'octubre l'escriptora i fundadora del Dia de les Dones Escriptores Laura Freixas impartirà a Flassaders la conferència 'El paper de la cultura a la (des) igualtat'.

Així mateix, les biblioteques municipals també commemoraran el dia de les Dones Escriptores amb clubs de lectura, contacontes i espais d'escriptores. La iniciativa del dia de les escriptores va néixer l'any 2016 amb la finalitat de difondre les obres culturals de les escriptores del passat i del present.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.