Setmanari d'informació local - 138 anys

Marco Mezquida i Chicuelo donaran el sus a la Fira B!

24421

La quarta edició de Fira B! 2018 arrenca el dijous en el Teatre Xesc Forteza de Palma amb la inauguració del menorquí Marco Mezquida i el guanyador d'un premi Goya Juan Gómez Chicuelo.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, les jornades professionals s'obriran a les 10.00 hores al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma amb un programa variat de presentacions, trobades d'artistes i professionals arribats de tot arreu.

Així mateix, a les 12.00 hores en el jardí del Centre de Cultura, la directora general de Cultura, Joana Català, i el director de l'Institut d'Estudis Balears (IEB), Francesc M. Rotger, saludaran als assistents i donaran a conèixer les xifres de participació professional d'enguany i posaran als periodistes en contacte amb els professionals acreditats.

Marco Mezquida i Chicuelo s'ajunten en aquest espectacle per presentar el seu primer treball discogràfic, 'Connexió', un disc que neix fruit de la col·laboració entre el versàtil pianista menorquí, sempre a la recerca de nous reptes artístics, i el 'tocaor' de Cornellà, guitarrista de flamenc d'alt nivell, que ha treballat amb Enrique Morente o Mayte Martín, entre altres.

Programació

El programa d'arts escèniques d'aquest dijous ho completaran els menorquins Xàfec Teatr que presenten a Fira B! 'Esbarjo', els canaris Abubukaka que mostraran la seva obra de teatre 'Cuneta deluxe' i, en el Teatre Principal de Palma, es representarà 'La nit de Catalina Homar', amb Catalina Solivellas.

En dansa, a les 20.30 hores la companyia Una i Una representarà 'All Inclusivament' a la plaça de Miquel Maura i, quant a la música, a partir de les 18.00 hores en el Museu de Mallorca hi haurà un 'showcases' de jazz amb les actuacions de Jorge Dóna Rocha, Pere Navarro Quintet, Pere Bujosa Group i Carlos Sarduy.

Totes les entrades de música són gratuïtes, excepte el concert inaugural de Mezquida i Chicuelo les entrades del qual es poden adquirir en el Teatre Xesc Forteza de Palma. Quant als espectacles d'arts escèniques es poden comprar les entrades en els teatres corresponents on es fan les funcions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.