Setmanari d'informació local - 138 anys

Ajornat el ple de l'Ajuntament de Valldemossa que havia de tractar els canvis a Son Mossènyer

23289

L'Ajuntament de Valldemossa ha ajornat el ple extraordinari previst per dilluns que ve, en el qual l'ordre del dia inclou la modificació puntual per canviar d'urbà a rústic el terreny de Son Mossènyer.

Segons han informat fonts de l'Ajuntament a Europa Press, l'ajornament del ple no està relacionat amb el contingut de l'ordre del dia sinó que la data s'ha vist condicionada per la disponibilitat dels regidors.

En els darrers dies diferents entitats ecologistes han fet esment a aquest ple municipal després que el dimarts Terraferida alertàs de la possible construcció d'una nova urbanització a Son Mossènyer. En concret, avisava que la zona, propera a la Cartoixa, «podria ser arrasada per construir 36 xalets de luxe».

No obstant això, les fonts municipals consultades han insistit que no s'ha presentat cap projecte de construcció i que, en tot cas, un projecte d'aquestes característiques no podria dur-se a terme dins d'aquest espai amb les normes subsidiàries de Valldemossa.

En aquesta línia, des de l'Ajuntament, han apuntat que la modificació puntual del planejament es deu al fet que l'amo d'una de les dues finques de la zona, la que representa més superfície, duu demanant des de fa «molt de temps» el canvi d'ús de la seva propietat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.