Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell sanciona la propietat del molí del Castellet amb una multa de 72.300 euros

22765

L'Agència de Defensa del Territori del Consell de Mallorca ha sancionat la propietat del molí del Castellet amb una multa de 72.294 euros, segons ha assegurat aquest dijous ARCA en un comunicat.

Segons indica l'entitat, la institució insular els ha obligat a demolir les obres del tancament de l'accés a la finca del camí de la Font i de la consolidació parcial del molí del Castellet, a restituir els terrenys al seu estat anterior i al cessament definitiu dels actes i usos desenvolupats i de qualsevol servei públic.

ARCA ha recordat que va presentar les primeres denúncies davant l'Ajuntament de Calvià en l'any 2010, quan va detectar que als terrenys propers al molí del Castellet, concretament a la parcel·la 225 del polígon 1 de Calvià, en una zona declarada com a Àrea Natural d'Especial interès (ANEI), s'estaven duent a terme unes obres sense permís en unes antigues casetes i la instal·lació d'una barrera que impedia passar pel camí que dóna accés al molí del Castellet, que segons el cadastre és una «via de comunicació de domini públic».

La propietat va ser sancionada per l'Ajuntament de Calvià i va dir que la instal·lació de la barrera al camí d'accés «era una infracció urbanística molt greu» i que «no comptava amb llicència municipal».

Malgrat les sancions de l'Ajuntament de Calvià, «la propietat ha continuat duent a terme obres il·legals durant aquests darrers anys», les quals han estat denunciades per ARCA.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.