Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma rebutja organitzar la marxa a Lluc

22601

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma finalment desestima l’oferiment del Consell de Mallorca, i rebutja organitzar la marxa a Lluc a peu. El poc temps que resta i la coincidència amb les nombroses activitats festives que, al llarg dels mesos de juliol i agost, organitza el moviment veïnal, especialment els recursos que la Federació, destinarà a organitzar l’excursió que cada any fan en barca a les platges de Formentor, han fet que no és consideres oportú prendre la responsabilitat d'organitzar la marxa.

«La decisió, ha estat presa després d’un profund debat, en el qual hem tengut en compte totes les circumstàncies i consideracions. Finalment per responsabilitat hem decidit que enguany no podem assumir l’organització», han explicat.

La Federació vol fer les coses «ben fetes i amb total garanties, com sempre tenim com a objectiu fer». Per això, demanen disculpes a tots els veïnats, que d’una manera o l’altra després de les noticies aparegudes, «algunes d’elles infundades i sense haver estat prèviament contrastades», s’havien il·lusionat donant per fet que la marxa enguany s’organitzaria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.