Setmanari d'informació local - 138 anys

L'extinent d'Urbanisme de Palma Javier Rodrigo de Santos, imputat per agressió sexual

22489

L'extinent d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma Javier Rodrigo de Santos, del PP, ha estat imputat per agressió sexual, segons ha publicat aquest dimarts eldiario.es.

Segons recull aquest diari, De Santos està sent investigat en una causa oberta a Madrid per haver usat presumptament el seu lloc en una ONG per a coaccionar presos en tercer grau i obligar-los a mantenir relacions sexuals sota l'amenaça d'informar en contra de la seva llibertat.

Aquest mitjà de comunicació també informa que De Santos va ser detengut el desembre de 2017 per les presumptes agressions sexuals en l'ONG i que la Fiscalia va demanar el seu ingrés a presó incondicional encara que el jutge va rebaixar la mesura cautelar a una prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres de les dues víctimes que el varen denunciar i a les cases d'acollida de l'ONG.

Cal recordar que, al setembre de 2009, De Santos va ser condemnat a dos anys de presó, així com a quatre anys d'inhabilitació absoluta, per un delicte de malversació de fons públics en clubs i cases de massatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.