Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmajove recopila en una agenda les activitats d’oci per a l’estiu

21417

Palmajove, el centre d’informació de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, ha recopilat l’agenda d’activitats d’oci d’estiu amb els concerts, festes i revetlles que tendran lloc a Mallorca durant aquest estiu. També s’han inclòs els festivals tant locals com nacionals. L’objectiu és que els joves puguin gaudir de les vacances i de l’estiu sense perdre’s cap esdeveniment. La informació es pot consultar a la web www.agenda.palmajove.cat.

L’agenda s’ha publicat en format calendari, de juny a setembre, dies, hores i llocs dels esdeveniments, venda d’entrades, programes d’activitats de les fires i festes. Complementa la recopilació d’activitats #estiu2018 que Palmajove va treure el mes maig amb la recopilació de campaments, camps de voluntariat, campus esportius i cursos d’estiu, etc. publicat a la web www.palmajove.cat.

A més d’aquesta oferta d’oci d’estiu, el jovent disposarà d’una oferta de tallers, esdeveniments i activitats gratuïtes organitzades mensualment pels serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma (Espais Joves i Equip Dinamo), recopilades mensualment a l’Agenda Jove, que es pot consultar en línia a http://joventut.palma.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.