Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Audiència espanyola ordena la crida i cerca contra Valtonyc 

21179

L'Audiència Nacional espanyola ha emès una ordre estatal, europea i internacional de crida i cerca contra Valtonyc, a fi que sigui posat a disposició judicial després que abandonés l’Estat espanyol aquest dimecres per evitar el seu ingrés a la presó després de ser condemnat a tres anys i mig de presó per les lletres de les seves cançons.

La Fiscalia ha realitzar prèviament aquesta petició davant la impossibilitat de notificar-li la diligència per la qual se li requeria el seu ingrés a la presó en el termini de deu dies, que vencia aquest dijous, i trobant-se en aquests moments «en parador desconegut». Igualment sol·licita l'emissió d'una ordre europea de detenció davant la possibilitat que es trobi en un país de la Unió Europea.

A l’espera d’Estrasburg

Tot i que la seva defensa va intentar obtenir la suspensió de la pena recorrent al Tribunal Constitucional espanyol, la seva petició no va ser admesa a tràmit. Per això va avançar que intentarien aconseguir la suspensió de la pena mitjançant un escrit davant el Tribunal Europeu de Drets Humans. No obstant això, mentre Estrasburg no es pronunciï, la sentència haurà d’executar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.