Setmanari d'informació local - 138 anys

Descobreix els 3 finalistes de l’ONA MUSICAT

21089

La tercera edició del concurs musical d’Ona Mediterrània organitzat pel programa Fórmula Ona ja prepara la gran final. Després d’un primer període de presentació dels participants i una segona fase de votacions, el públic ha elegit els tres finalistes de l’Ona Musicat 2018.

Durant dues setmanes s’ha obert un espai web per poder votar d'entre els 6 participants de l’edició d’enguany, i els 3 participants més votats són els que es classifiquen per la final. Les més de 900 persones que han votat han decidit que la final de l’Ona Musicat es disputarà entre Vaquer, Hugkakke i Mareselva .

Els 3 finalistes elegits només han de superar una darrera fase, la qual consistirà en un concert dels 3 grups al centre de cultura Can Alcover de Palma dia 8 de juny. Els classificats hauran de presentar les seves cançons, i el grup que obtengui millor puntuació entre la suma de vot popular i el vot del jurat guanyarà el concurs. L’edició d’ enguany ofereix com a premis la possibilitat de gravar un LP, l’actuació al festival MoboFest, 100 euros en metàl·lic i la participació en els concerts organitzats per Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear.

És per això que la quantitat de públic assistent a la gran final serà clau per tal d’elegir el guanyador de la tercera edició de l’Ona Musicat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.