Setmanari d'informació local - 138 anys

Tornen els tallers d’autodefensa feminista per a dones

20779

La Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics reprèn els tallers d’autodefensa feminista per a dones, emmarcats dins del projecte No i Punt! Palma Lliure d’Agressions Sexistes i Sexuals.  El taller d’autodefensa feminista té l’objectiu que les dones prenguin consciència de les situacions de violència masclista i tenguin capacitats d’elecció i d’acció davant una agressió sexual.

Per al regidor d’Igualtat, Aligi Molina, «volem donar eines a les dones perquè guanyin en confiança i puguin defensar-se quan es troben en una situació de vulnerabilitat, que no es vegin com a víctimes sinó que tenguin la capacitat de defensar-se».

Aquests tallers són gratuïts i tenen una durada total de 6 hores distribuïdes en 3 sessions setmanals de 2 hores cadascuna. El pròxim taller es durà a terme  els dimarts 15, 22 i 29 de maig de 16h a 18h al Centre Flassaders. Tenint en compte que les places són limitades, i per tal de poder-les aprofitar, és imprescindible que es confirmi l’assistència a l’adreça: noipunt@palma.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.