Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen les votacions de l’ONA MUSICAT

20657

La tercera edició del concurs musical d’Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear inicia la segona fase. Després d’un primer període de presentació dels participants que volen donar a conèixer la seva música feta en català, ara arriba l’hora de votar. Des d’aquest dimarts 8 de maig fins dia 21 del mateix mes s’ha creat un espai web perquè tothom pugui elegir el seu candidat preferit per a que participi a la gran final.

Els 6 participants de l’edició d’enguany conformen una escena musical ben variada la qual reflecteix el bon moment que viu l’escena illenca actual. El grup mallorquí Vaquer es presenta amb una proposta de rock-pop on hi convergeixen el sons de diferents paisatges i estils musicals. Des d’Igualada arriba el rap combatiu d’Hugkakke, un raper que viu a Mallorca des de fa molts anys i que presenta cançons carregades de crítica social i ironia. Els Monxos ofereixen una música que combina el pop-rock amb pinzellades més psicodèliques i contemporànies. També des de Mallorca arriba el metal dur que no deixa de banda parts més rítmiques i melòdiques amb els Korpus Khristie. Lletres esperançadores submergides en una mescla d’estils reggae, ska o rumba formen part de la música dels Islanders. I des del pla de Mallorca neix Mareselva, un grup jove amb una desena de temes propis frescs, desenfadats i dinàmics que es presenten en forma de rock progressiu acompayat d'indie.

Un cop finalitzi el període de votacions, els 3 participants amb més vots es classifiquen per la gran final. Aquesta darrera fase consistirà en un concert dels 3 grups al centre de cultura Can Alcover de Palma dia 8 de juny. Els classificats hauran de presentar les seves cançons, i el grup que obtengui millor puntuació entre la suma de vot popular i vot del jurat guanyarà el concurs. L’edició d’ enguany ofereix com a premis la possibilitat de gravar un LP, l’actuació al festival MoboFest, 100 euros en metàl·lic i la participació en els concerts organitzats per Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear.

Feu clic a l’enllaç per a poder votar → https://bit.ly/2Imlk12

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.