Setmanari d'informació local - 138 anys

Amics de la Terra considera «decebedora» la reacció de l'APB pel vessament de fuel d'un creuer

20585
@PoliciAPB_SPPLB

Amics de la Terra de Mallorca considera «decebedora» la reacció de l'Autoritat Portuària de Balears (APB) arran del vessament de fuel procedent d'un creuer ja que consideren que la incoació d'un expedient sancionador «resulta del tot insuficient» i «no ajuda a evitar que episodis similars tornin a repetir-se».

Per això, exigeixen a l'APB una actuació proactiva i «no simplement reactiva» pel que consideren «imprescindible» que es monitoritzi l'estat dels creuers, «verificant en cada cas que les inspeccions reglamentàries de funcionament s'hagin dut a terme».

D'altra banda, han criticat la «falta de transparència» de l'APB, ja que, segons asseguren, «no proporciona les dades dels creuers referits a diverses qüestions com les emissions de partícules i de gasos tòxics, consum de aigua, entre d'altres».

Segons consideren, les informacions que demanen haurien d'estar a disposició de la ciutadania de manera «senzilla i accessible», perquè la societat civil «pugui ser conscient de totes les implicacions ambientals que suposa la visita continuada de creuers».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.