Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca denuncia l'incompliment dels terminis en educació de zero a tres anys

20545

Més per Menorca ha mostrat aquest dijous la seva preocupació davant l'incompliment per part del Govern dels terminis en el pla de suport a l'educació infantil de zero a tres anys.

En un comunicat, els menorquinistes han recordat que el Parlament va aprovar per unanimitat una Proposició no de Llei a través de la qual s'instava el Govern a constituir abans del 9 d'abril una comissió tècnica de treball que havia d'elaborar un document marc sobre l'atenció educativa i assistencial dels infants menors de tres anys.

El diputat i portaveu de Més per Menorca, Nel Martí, ha expressat la «urgent necessitat d'afrontar un pla de suport a l'educació infantil a la primera infància».

«El retard és important, però encara són més importants els dubtes que el retard genera respecte a les intencions del Govern de complir, amb rigor, l'esperit del mandat parlamentari», ha manifestat.

En aquest punt, ha afegit que l'Executiu ha d'accelerar i intensificar l'execució de la proposta a favor del pla de zero a tres anys «perquè és un mandat parlamentari, que recollia la posició majoritària de la societat civil organitzada en l'àmbit de la educació infantil», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.