Setmanari d'informació local - 138 anys

Loquillo: «M’importa un rave el que faci el raper. Ens han censurat a tots vint vegades»

20323

El cantant i músic de rock Loquillo, José María Sanz Beltrán, s’ha ficat en un embull després d’una entrevista al diari ‘El Periódico de Cataluña’. En aquesta entrevista el cantant va fer una sèrie de declaraciones sobre la situació actual d’alguns rapers que han estat condemnats per la justícia espanyola a anar a la presó per les lletres d’algunes de les seves cançons.

El cantant considera que les seves paraules han estat mal reflectides a l’entrevista, ja que el diari publicà «M’importa un rave que un raper entri a la presó» quan en realitat el que va dir va ser «M’importa un rave el que faci el raper». Sigui com sigui, a Loquillo sembla que li importa un rave tot.

Amb la por immediata que aquestes declaracions afagessin un pes que poc li interessava al cantant, Loquillo va publicar un comunicat on comentava que «el titular és fals i no es correspon amb les manifestacions de l’artista (…), i s’exigeix una rectificació».

La polèmica segueix per xarxes socials, ja que ‘ElPeriódico’ s’ha limitat a recollit la transcripció i a descriure la polèmica.

El comunicat sencer de Loquillo

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.