Setmanari d'informació local - 138 anys

Els nins de Son Gotleu celebren el Dia del Llibre

20167

La plaça d’Orson Welles de Son Gotleu ha acollit aquest divendres la celebració “UN LLIBRE SOLIDARI PER A SON GOTLEU 2018”, una activitat organitzada per la Plataforma d’Entitat i Serveis de Son Gotleu, amb motiu del Dia del Llibre. El batle de Palma Antoni Noguera, i les regidores d’Educació i Esports, Susanna Moll, i de Benestar i Drets Socials, Mercè Borras, han participat avui d’aquesta celebració.

La diada, que es consolida ja després de 10 anys, té com a objectius potenciar i animar a la lectura els menors i la població general, donant-los la possibilitat de fer-ho al seu barri. A més també es vol convertir el barri en un agent educador i obrir un espai de convivència a través de la participació comunitària.

Per tot el recorregut de la plaça s’ha pogut trobar diferents típiques parades de llibres de segona mà, tallers de salut, tallers de flors i punts de llibre i adhesius, cançons, etc. Aquesta diada festiva-cultural ha servit per donar a conèixer tradicions culturals pròpies i del barri, alhora que també per recollir fons econòmics per poder realitzar projectes de barri amb dimensió comunitària, i ser un espai de convivència.

Enguany també s’ha obert un espai on els diferents centres escolars podran mostrar diferents activitats que fan als centres, entitats, serveis i associacions: teatre, lectures de poemes, activitat saludables, conta contes, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.