Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca demana la compareixença de José Ramón Bauzá en el Parlament

19959

El grup parlamentari MÉS per Menorca ha demanat aquest divendres la compareixença en el Parlament del senador José Ramón Bauzá perquè expliqui el motiu de la seva absència en el debat i votació de la proposta del descompte aeri del 75 por cent presentada per Bernat Picornell, d'Esquerra Republicana.

Els menorquinistes han recordat que, segons l'Estatut, els senadors compareixeran enfront de la comissió parlamentària pertinent a iniciativa pròpia o per requeriment d'un grup parlamentari o d'una cinquena part dels diputats per informar de la seva activitat en el Senat.

Des de MÉS por Menorca han recalcat que la moció aprovada pel Senat va ser presentada pel senador d'Esquerra Republicana Bernat Picornell a proposta de la formació menorquinista. Tots els grups votaren a favor de tres dels punts de la proposta referents a incorporar a els propers Pressupostos Generals de l'Estat espanyol la bonificació del 75 per cent, incorporar aquesta bonificació en el Règim Especial de les Balears (REB) i estudiar la viabilitat d'implementar una Obligació de Servei Públic entre Menorca i Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.