Setmanari d'informació local - 138 anys

L'AELC lliura els premis Josep Maria Llompart i Rafel Jaume

19781

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha fet aquest dissabte nit, al restaurant Celler Can Amer d'Inca, el sopar de lliurament dels XXXV Premis Cavall Verd, que enguany han distingit a Antònia Vicens i Jordi Mas López.

El premi Josep Maria Llompart a Antònia Vicens l'ha recollit Sebastià Portell. Vicens ha estat guardonada per l'obra 'Tots els cavalls', com a millor llibre de poesia en català publicat el 2017. Per la seva banda, Jordi Mas López ha recollit el Premi Rafel Jaume a la millor traducció poètica en català de l'any per 'Tres veus lligades a Minase', dels japonesos Sogi, Shohaku i Socho.

Després dels lliurament dels premis, la presidenta de l'AELC, Bel Olid, ha fet un parlament en el qual ha repassat els mèrits de les persones i obres premiades. Del parlament d'Olid destaquen les paraules de solidaritat dirigides a l'OCB pel recent atac feixista rebut a Can Alcover, justament el dia després que ella visitàs el centre cultural.

A l'acte hi han assistit, entre altra gent, la consellera de Cultura del Govern Fanny Tur; el vicepresident del Consell, Jesús Jurado; la directora de política lingüística del Consell, Aina Sastre; el president de l'OCB, Josep de Luis i la vicepresidenta de l'entitat, Cati Eva Canyelles.

La vetlada va concloure amb l'actuació de Glòria Julià i Víctor Leiva que interpretaren l'espectacle 'Ocellada', a partir de poemes de Josep Maria Llompart.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.