Setmanari d'informació local - 138 anys

Intervenen 50 tones de carn caducada que es venia en hotels i escoles de Mallorca

19577

La Policia ha intervingut més de 50 tones de carn congelada caducada que una empresa distribuïa en restaurants, hotels i escoles de Mallorca. Entre els productes intervinguts hi ha lots que havien caducat fa més de tres anys. Han detingut el propietari i dos responsables de l'empresa que venia la carn. Se'ls atribueixen delictes contra la salut pública, falsedat documental i contra la Seguretat Social.

L'empresa, que tenia una nau industrial a Marratxí i una altra a Palma, va ser clausurada el dia 16 per ordre de la Conselleria de Salut, que va rebre la primera denúncia i va posar el cas en mans de la Policia.

La denúncia la va interposar un treballador, que també va informar que els empleats estaven obligats a fer jornades diàries de 10 hores seguides sense cobrar hores extres i amb contractes de 12 hores setmanals. Això fa que als detinguts se'ls imputi també frau a la Seguretat Social.

Els responsables de l'operació denominada "Biltong" -un tipus de carn seca típica de Sud-àfrica- no saben la quantitat de pollastre, vedella i embotits caducats que va distribuir l'empresa, però no tenen constància que hi hagi hagut cap intoxicació per aquesta causa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.